Számos helyzetben nagyon is alábecsüljük testünk regenerációra való képességét. Rengeteg helyzet során tapasztalhatjuk, hogy a hosszabb idő óta, a mindennapok során fájdalmakkal küzdő emberek közül rengetegen egy idő után általában a beletörődést választják a számos megküzdési módszer közül. Rengeteg esetben elrendezik azzal, hogy „Ezzel együtt kell élniük” Azonban ez nem így van! A megoldás az FDM terápia lesz! Számos ember ezt a kifogást alkalmazza, és próbálják a szőnyeg alá söpörni a problémájukat, még abban az esetben is, ha az akadályozza őket a mindennapi aktivitásban. Csak akkor próbálnak segítséget kérni, vagy enyhíteni a problémán, amikor már az szükségszerű és nélkülözhetetlen, és ha már roppant értékes dolgok kerülnek veszélybe, például a munkaképességük. Ilyen helyzetekben , vagy ha már mi vagyunk a sokadik manuálterápia területén tevékenykedő szakember, akit felkeres a páciens, nagyon lényeges, hogy amennyiben lehetőségünk adódik rá, olyan FDM terápia Budapest módszert alkalmazzunk, amely nagyon hatékony, azonnali eredményhez vezet, ezzel is motiválva a páciensünket.

MILYEN ESETEKBEN ALKALMAZZUK AZ FDM TERÁPIÁT?

A páciens testbeszéde tudatja meg velünk, hogy melyik manuális technika lesz szükséges a panaszok megszüntetése érdekében. A fájdalom jellemzése során nem mindegy, hogy egy csíkot vázol, egy pontra int rá, vagy egy egész ízület területét szemlélteti a beteg. Másképpen fogalmazva ez az univerzális nyelve a fájdalom körülírásának. A terapeuta nem szükséges, hogy egy nyelvet beszéljen a pácienssel, ezekből a jelekből tudni fogja melyik csoportba tartozik, és, hogy melyik módszert szükséges alkalmazni a sikeres eredmény eléréséhez.

SVÉD MASSZÁZS – FÁJHAT-E?

svéd masszázs egy teljes egészében testet átgyúró, az izmokat remekül megmozgató, nagyobb erőkifejtéssel végzett masszázs. A svéd masszázs szolgáltatásunk egy roppant kedvelt masszázsfajta országunkban, de ez nem meglepő, hiszen egész Európa területén is. Nagyon hatásosan alkalmazható az izomzat regenelása során, amelyet a svéd masszázs teljesen kipihentté varázsol, oldva az izom összes merevségét, görcsös pontjait, csomóit, ezáltal pedig az izomerő megnövekszik. És, hogy fájhat-e? A fájdalom a svédmasszázs Budapest szolgáltatásunk közben függ az állapot súlyától, a fájdalom helyétől, és természetesen az adott páciens fájdalomtűrő képességétől. A legtöbb esetben a tapasztalatok alapján a fájdalom elenyésző, csak a gócok környéke lehet esetleg érzékenyebb. Az persze egyik esetben sem igaz, hogy a megfelelő masszázs fájdalommal fog járni. Az azonban megeshet, hogy érezhető lesz némi fájdalom, azonban a masszázs után eluralkodik majd rajtunk a békesség és a megkönnyebbülés érzése.

SVÉD MASSZÁZSFDM TERÁPIA BUDAPEST 9. KERÜLETÉBEN! MEGBÍZHATÓ, PROFI KEZEK ÁLTALI, NYUGTATÓ MASSZÁZS, A FÁJDALMAK, KELLEMETLENSÉGEK ELLEN, KEDVEZŐ MASSZÁZS ÁRAK MELLETT!