Manuálterápia Budapest 9. kerületében, elérhető árakon!

Segít az izmok és ízületek mozgástartományának javításában, valamint a fájdalom csökkentésében és a funkcionális mobilitás helyreállításában.

Mi mindenre jó a manuálterápia és mit tartalmaz?

A manuálterápia a sérülések, gyulladások, degeneratív elváltozások esetén kialakuló izületi mozgásbeszűkülések kezelésére szolgál.

A mozgásrendszer visszafordítható funkciózavarainak felismerését és gyógyítását szolgálja, speciális diagnosztikai és terápiás fogásokkal.

Emellett a manuálterápia segíthet a sportteljesítmény javításában, a sérülések rehabilitációjában és a krónikus fájdalmak kezelésében is. A terápia célja a test egészének harmonizálása és az optimális egészségi állapot elérése, melyhez hozzájárul az egészséges mozgás és az izom-ízületi rendszer megfelelő működése.

MIT TARTALMAZ?

Hogyan érdemes bejelentkezned hozzám manuálterápiára Budapest 9. kerületében?

Akár itt az oldalon, akár telefonon is érdeklődsz, általában a masszázst megelőzi egy személyes konzultáció, ahol egyébként már egy masszázst is kapsz, amely azonban még nem a terápia része.

  • Hozd el a papírjaidat, leleteidet, ha sport, lazító, vagy éppen FDM masszázsra vágysz.
  • Átbeszéljük, hogy a megnézett papírok alapján mi az, ami javaslok neked, hány alkalom, ár, maga az alkalmazott módszert és az időpontokat is átbeszéljük.
  • Ezt követően általában egy teljes testmasszázst adok, amellyel felmérem a fizikai állapotod, akár a fájdalomtűrő képességed, de az igazi lazítás, terápia csak az első alkalmon fog megkezdődni.
  • Ezt követően belevágunk a közös munkába – bár én masszírozlak, a „munka” rád eső része, hogy eljössz, és ráhangolod magad és a tested a masszázsra.

Ha lejárt a masszázsterápia nem jöhetek többet, nem érdemes?

Szoktátok kérdezni, főleg, ha gyógymasszázsra jöttök. Ugyan a kezelés valóban véget ér, azonban stresszoldó, lazító masszázst továbbra is igénybe tudtok venni. Főleg igaz ez az ülőmunkát végzőkre, akiknek jót tesz a rendszeres átmozgatás, e mellett azoknak is, akik sportolnak, hiszen a masszázzsal testüket ápolják, gondoskodnak a megfelelő ellazulásról, és esetleges helyreállításról.

A különböző masszázstípusokhoz olykor kellékek is tartoznak. Nemrég előszedtem az összeset, hogy megmutassam nektek, ezekből hoztam pár képet ízelítőként. Hamarosan pedig bemutatom, melyik-mire való, és azt is, hogy miért érdemes ezekkel foglalkozni, hol és mikor használom, miben segít.

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: