Részmasszázsok Budapest 9. kerületében, kedvező árakon!

Frissítsd fel tested és elméd részmasszázsommal! Tapasztalt masszőrként segítek, hogy élvezd a teljes testre kiterjedő lazítást és regenerálódást.

Mit kell tudni a részmasszázsokról és mikor ajánlott?

Egy teljes testmasszázs kb. egy órát tart, és heti két alkalomnál sűrűbben nem javasolt igénybe venni, mivel az túlmasszírozáshoz, fáradtsághoz, izomlázhoz vezethet.

Egyidejűleg általában csak valamely terület masszázsára kerül sor, amit részmasszázsnak nevezünk. Ezek közül első helyen a hátmasszázst említjük, mivel az a leggyakoribb. A kb. félórás részmasszázsok akár napi gyakorisággal is adhatók.

A részmasszázs segíti a klienseket abban, hogy célzottan kezeljék azokat a területeket, ahol feszültség, fájdalom vagy diszkomfort jelentkezik a testben. Ezek a részleges masszázskezelések lehetőséget nyújtanak arra, hogy a kliensek fókuszáljanak az adott területre, ahol szükség van a legnagyobb figyelemre és enyhülésre.

A részmasszázsok rendkívül hatékonyak lehetnek az izomfeszültség enyhítésében, az ízületek mobilitásának javításában és az általános relaxációban. A kezelés során alkalmazott manuális technikák segítenek oldani a szövetekben felhalmozódott feszültséget és stagnáló energiafelhalmozódásokat, ezáltal elősegítve a test természetes öngyógyító mechanizmusainak aktiválását.

Hogyan érdemes bejelentkezned hozzám részmasszázsra Budapest 9. kerületében?

Akár itt az oldalon, akár telefonon is érdeklődsz, általában a masszázst megelőzi egy személyes konzultáció, ahol egyébként már egy masszázst is kapsz, amely azonban még nem a terápia része.

  • Hozd el a papírjaidat, leleteidet, ha sport, lazító, vagy éppen FDM masszázsra vágysz.
  • Átbeszéljük, hogy a megnézett papírok alapján mi az, ami javaslok neked, hány alkalom, ár, maga az alkalmazott módszert és az időpontokat is átbeszéljük.
  • Ezt követően általában egy teljes testmasszázst adok, amellyel felmérem a fizikai állapotod, akár a fájdalomtűrő képességed, de az igazi lazítás, terápia csak az első alkalmon fog megkezdődni.
  • Ezt követően belevágunk a közös munkába – bár én masszírozlak, a „munka” rád eső része, hogy eljössz, és ráhangolod magad és a tested a masszázsra.

Ha lejárt a masszázsterápia nem jöhetek többet, nem érdemes?

Szoktátok kérdezni, főleg, ha gyógymasszázsra jöttök. Ugyan a kezelés valóban véget ér, azonban stresszoldó, lazító masszázst továbbra is igénybe tudtok venni. Főleg igaz ez az ülőmunkát végzőkre, akiknek jót tesz a rendszeres átmozgatás, e mellett azoknak is, akik sportolnak, hiszen a masszázzsal testüket ápolják, gondoskodnak a megfelelő ellazulásról, és esetleges helyreállításról.

A különböző masszázstípusokhoz olykor kellékek is tartoznak. Nemrég előszedtem az összeset, hogy megmutassam nektek, ezekből hoztam pár képet ízelítőként. Hamarosan pedig bemutatom, melyik-mire való, és azt is, hogy miért érdemes ezekkel foglalkozni, hol és mikor használom, miben segít.

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: