Aromaterápiás masszázs Budapest 9. kerületében, kedvező árakon!

Az aromaterápiás masszázs egy gyönyörű kombinációja a masszázs gyógyító hatásának és az illóolajok áldásos erejének, amely teljes testi és lelki feltöltődést kínál.

Mit nyújt Önnek aromaterápia masszázsom Budapest 9. kerületében?

Az aroma olajos masszázs esetében különböző aroma olajak jótékony hatását lehet elérni. Bázis olajhoz keverjük a kiválasztott aroma olajat és azzal masszírozunk általában relaxáló masszázzsal. Aroma olajak például: citrom, narancs, menta, kókusz, levendula, fahéj.

De számtalan más aroma olaj is létezik. Ezeket az olajokat a növényből nyerik ki, koncentrátumok, ezért semleges olajjal kell hígítani (közvetlenül a bőrre nem kenhető). Egyszerre csak pár cseppet szabad használni.

A masszázs során az illóolajokat az ügyfél bőrére és a terápiás környezetbe juttatják, ami hozzájárul az ellazuláshoz és a stressz csökkentéséhez. Az illóolajok kiválasztása az egyéni igények és preferenciák alapján történik, lehetőséget biztosítva az egyéni szükségleteknek megfelelő keverékek kialakítására.

Az aromaterápiás masszázs illóolajai közül soknak különleges gyógyító tulajdonságai vannak, például nyugtató, fájdalomcsillapító, vagy éppen energizáló hatásuk lehet. Az illóolajok által kiváltott aromák bejutnak az orrnyálkahártyába, majd az agy limbikus rendszeréhez, ahol hatással vannak az érzelmi és pszichológiai állapotokra.

Az aromaterápiás masszázs segíthet enyhíteni az alvásproblémákat, csökkenteni a szorongást és stresszt, valamint javítani az általános közérzetet és jól-létet. Az illóolajoknak köszönhetően a masszázs gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatásokkal is rendelkezhet, elősegítve a test természetes öngyógyító folyamatait.

KÉRJEN IDŐPONTOT