FDM terápia a 9. kerületben, elérhető árakon!

Az FDM terápia egy hatékony megközelítés az izom- és ízületi fájdalmak kezelésére, amely az izomfasciák megfelelő funkciójának helyreállítására összpontosít. Kezelések a 9. kerületben. Kérjen időpontot most!

Mi is pontosan az az FDM terápia?

FDM, azaz a Kötőszöveti Torzulás Modell

Az FDM terápia, azaz a Fascia Distorsion Model, ma már nem ismeretlen hazánkban. Kiemelkedő népszerűsége, és „titka” abban rejlik, hogy a fájdalom, valamint a mozgás (testbeszéd) alapján pontosan megmondja, mely technika a legjobb, a fájdalom csökkentésére, valamint a mielőbbi gyógyulás elősegítésére.

Az FDM masszázsok alapvetően hat területre terjednek ki, amelyek között mélyebb gondokat éppúgy, mint törés, húzódás, rándulás esetén fellépő fájdalmat is tapasztalunk, de ide tartozik a regenerálódás elősegítése egy hosszabb ideig rögzítés utáni mozgatásról is.

A cél, az eredeti állapot visszaállítása, a mozgás, mozgatás – azaz jelen esetben a szakértő masszázs alkalmazásával, amelyet az FDM képzésen tudtam elsajátítani még jobban. Akár hétköznapi, akár sportsérüléseknél érdemes használni, alkalmazni.

Gombamód nőnek ki a masszőrök, ám a titok a folyamatos fejlődésben, és tapasztalatban rejlik. Ezúton köszönöm a bizalmat, amelyet nekem adtok azzal, hogy hozzám jöttök. Azzal, hogy továbbfejlesztem magam, ezt igyekszem meghálálni, hogy még jobbat, többet tudjak adni, még magasabb minőségben. FDM terápia Budapest területén a 9.kerületben!

Hogyan érdemes bejelentkezned hozzám FDM terápiára Budapesten?

Akár itt az oldalon, akár telefonon is érdeklődsz, általában a masszázst megelőzi egy személyes konzultáció, ahol egyébként már egy masszázst is kapsz, amely azonban még nem a terápia része.

  • Hozd el a papírjaidat, leleteidet, ha sport, lazító, vagy éppen FDM terápiára vágysz.
  • Átbeszéljük, hogy a megnézett papírok alapján mi az, ami javaslok neked, hány alkalom, ár, maga az alkalmazott módszert és az időpontokat is átbeszéljük.
  • Ezt követően általában egy teljes testmasszázst adok, amellyel felmérem a fizikai állapotod, akár a fájdalomtűrő képességed, de az igazi lazítás, terápia csak az első alkalmon fog megkezdődni.
  • Ezt követően belevágunk a közös munkába – bár én masszírozlak, a „munka” rád eső része, hogy eljössz, és ráhangolod magad és a tested a masszázsra.

Ha lejárt a masszázsterápia nem jöhetek többet, nem érdemes?

Szoktátok kérdezni, főleg, ha gyógymasszázsra jöttök. Ugyan a kezelés valóban véget ér, azonban stresszoldó, lazító masszázst továbbra is igénybe tudtok venni. Főleg igaz ez az ülőmunkát végzőkre, akiknek jót tesz a rendszeres átmozgatás, e mellett azoknak is, akik sportolnak, hiszen a masszázzsal testüket ápolják, gondoskodnak a megfelelő ellazulásról, és esetleges helyreállításról.

A különböző masszázstípusokhoz olykor kellékek is tartoznak. Nemrég előszedtem az összeset, hogy megmutassam nektek, ezekből hoztam pár képet ízelítőként. Hamarosan pedig bemutatom, melyik-mire való, és azt is, hogy miért érdemes ezekkel foglalkozni, hol és mikor használom, miben segít. FDM terápia a 9. kerületben a legjobb árakon!

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: