SVÉD MASSZÁZS BUDAPESTEN AZ IZOMFÁJDALMAK ELLEN – SZABADULJ MEG A FÁJDALOMTÓL! 

A svéd masszázs egy kézzel végzett, az ember szervezetét mechanikai ingerek segítségével befolyásoló kezelési masszázs technika. Az egyéb sportmasszázs vagy gyógymasszázs kezelésekkel ellentétben, a svéd masszázs közvetlen fiziológiai hatásokra épít, de a személyes törődés érzete a lelki egészségre is remekül hat. A svéd masszázs folyamatát ruhátlan testfelületen, akár krémmel vagy esetleg anélkül végzik. A vendég egy roppant kényelmes masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül a folyamat alatt. 

KINEK AJÁNLOTT A SVÉD MASSZÁZS? 

Azok számára, akik stresszes életet élnek, és szinte sosincs idejük saját magukra,

Azok számára, akik aktívan sportolnak és a sportolás közben testük elfárad, izmaik feszültek és kemények,

Azok számára, akik a testmozgás hiányában szeretnék izmaikat átmozogtatni és megdolgoztatni a svéd masszázs által

Azok számára, akik testében rengeteg a merevség, és elegendő egy mozdulat és görcsbe rándul a testük,

Majd pedig azok számára, akik nem szeretnének mást, csak kiszabadulni a mókuskerékből pár órára és megpihentetni lelküket.

MILYEN ESETBEN ÉRDEMES IGÉNYBE VENNI A MANUÁLTERÁPIA KEZELÉSEKET?

 A masszőr szakemberek napjainkban leginkább azokat a személyeknek ajánlja a manuálterápia igénybe vételét, akik napi 8-12 órát töltenek az íróasztalnál ülve, az az ülőmunkát végeznek. Azonban a legtöbb esetben nem csupán őket érinti a rossz tartás és az egyoldalú terhelés okozta mozgásszervi és az ezáltal áttételesen keletkező belső szervi panaszok.

Manapság a nyaki, háti és derékfájdalmak nem csupán egyre szélesebb körben előfordulnak, de sajnálatos módón egyre korábbi életkorban fordulnak elő a lakosság körében. Elég gyakran előfordul, hogy a mozgásszervi problémák nem csak az elváltozás helyszínén eredményeznek majd gondokat, hiszen például az is előfordulhat, hogy a hátfájást vagy a nyakfájást nem is gerincprobléma eredményezi. Ilyen esetekben a megváltozott terhelés az eredtileg fájdalmas rész kímélése érdekében az egészséges területeken fog elő idézni fájdalmat. 

MANUÁLTERÁPIA BUDAPEST 9. KERÜLETÉBEN – MEGBÍZHATÓ MASSZŐR SZAKEMBER KEZEI ÁLTAL

Bátran vegye igénybe manuálterápia Budapest szolgáltatásomat, ha bármilyen a váz és izomrendszerében tapasztalható fájdalom gondjával küzd, vagy esetleg mozgástér beszűkülés esetén, ízületi panaszokkal, porckorongsérv, gerincferdülés felmerülése során, továbbá különféle sérülések utókezelése során, izomfájdalmak esetében, végtagzsibbadás esetén, fejfájás, szédülés, bizonyos esetekben pedig akár fülzúgás és látászavarok folyamán is. A támasztó-és mozgatórendszerhez szorosan összekapcsolódó mozgató idegrendszer problémái során is kiváló esély van a manuálterápia kezelés hatékonyságára.

manuálterápia lényegesen fontos területe a megelőzés, tehát érdemes a masszőr Budapesti szakembert már abban az esetben felkeresni, amikor még nincsenek panaszaink de lehetségesen veszélyeztetve érezzük magunkat.

HEGKEZELÉS BUDAPESTEN – LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSOKKAL! 

A heg nem csak egy esztétikai probléma, amellyel a mindennapok során szembe kell néznünk. A nem kezelt hegek által eredményezett letapadások sajnos nagyon komoly mozgásszervi és még akár belső szervi betegségek kialakulásához is vezethetnek. Korlátozzák a mozgás lehetőségét, és ezzel jelentősen leszűkítik az ízületeink mozgásterjedelmét. Megbontják az izomegyensúlyt, ezáltal pedig nagy mértékben korlátozzák a fiziológiás mozgásmintáinkat. Összegezve tehát elég nagy mértékben járulnak hozzá a test deformálódásához, korai rugalmatlanná válásához, megfáradásához és az öregedéséhez. Éppen ezért a hegkezelés nagyon fontos!

HEGKEZELÉS BUDAPEST 9. KERÜLETÉBEN – HEGEK KEZELÉSE AZ EGÉSZSÉGÉRT! 

Már kórosnak nevezhető hegképződéssel abban az esetben kell számolnunk, ha a gyógyulás mentén a hegesedés folyamata helyi vagy szisztémás okból kifolyólag sérül. Lokális hatás az, amely közvetlenül hat a sebre, ide sorolható akár a vérellátás, a fertőzés vagy az izom összehúzódása is, amely mechanikai nyomás alá teszi a heget, az az erősen húzza majd és ilyen lehet akár egy szoros kötés is. Szisztémásnak pedig azon tényezőket tekintjük, amelyek az egyéni gyógyulási folyamatot befolyásolják, esetleg ilyen lehet a genetikai hajlam, az életkor, a táplálkozási szokások és a tápláltsági állapot, az esetleges cukorbetegség, valamint egyéb betegségek, a dohányzás és a vitamin hiány.