A hátfájás és a derékfájdalom a leggyakoribb panaszok, amellyel felkeresnek. Ezek a fájdalmak rengeteg kellemetlenséget okozhatnak számunkra a mindennapok során, ezért mindenképpen érdemes őket megfelelően kezelni. Ebben a cikkben a különböző hát- valamint derékfájdalmak, izületi fájdalmak és végtag fájdalmak elleni, különböző masszázs kezeléseket szeretném bemutatni Önnek. 

FDM terápiaAz FDM terápia Budapesti alkalmazásának leggyakrabban előforduló területe az akut fájdalmak és a mozgási nehézségek.
Ha egy ponton csontos területen az ujjaddal vagy ujjbegyeddel rámutatva képes vagy meghatározni a fájdalom forrását vagy pár ujjal egy vonal mentén esetleg érzed, illetve esetleg ha mélyen a kezeddel belenyomva észleled a fájdalmad, akkor nagy eséllyel ez a módszer a segítségedre válhat! A testbeszéded alapján a masszőr azonnal felismeri, hogy melyik manuális technika lesz szükséges ahhoz, hogy segítséget legyen képes nyújtani számára. Lényegében tehát izom fájdalmakra és ízületi fájdalmakra alkalmazzák az FDM terápiát, de számos tapasztalattal rendelkezünk már a viscerális panaszok kezelése esetén is. Napjainkban jelenleg a fájdalom leírását a világ területén ugyanúgy az összes nép egyformán fejezi ki, ezért az FDM bárki számára megfelelő, a masszőrnek egyáltalán nem fontos, hogy a páciens nyelvét értse, anélkül fájdalmát fogja tudni csillapani. Az FDM terápia 9. kerület területén szinte kivételek nélkül fájdalmasak, azonban ennek ellenére a páciensek a siker végett kérni fogják a kezelést az első eredményeket követően. Az FDM terápia árak miatt érdeklődjön bizalommal!

Manuálterápia
Manapság a nyaki, háti és derékfájdalmak nem csak egyre elterjedtebb körben jellemzőek, de sajnálatos módón egyre fiatalabb életkorban is jelentkeznek az emberek körében. Gyakran előfordul, hogy a mozgászervi panaszok nem az elváltozás területén fognak gondokat okozni. Bátran alkalmazzuk a manuálterápia Budapesti módszerét, bármely váz és izomrendszerünkben keletkező fájdalom vagy a mozgástér beszűkülés esetében, ízületi panaszok, porckorongsérv vagy gerincferdülés esetében, különböző sérülések utókezelése folyamán, izomfájdalmak esetében, végtagzsibbadás, fejfájás, szédülés esetében, valamint bizonyos helyzetekben fülzúgáss és látászavarok esetén is. A manuálterápia 9. kerület során a terapeuta a saját testéből származó energiát használva állítja helyre a kezelt embereket. Manuálterápiás kezelést csak is megfelelően képzett szakemberek végezhetnek, akik teljes mértékű anatómiai ismeretekkel rendelkeznek, és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a manuálterápiás módszerek alkalmazásában. A manuálterápia árak miatt érdeklődjön bizalommal!

Svéd masszázs
svéd masszázs Budapest területén egy testet teljes mértékben átgyúró, az izmokat teljesen átmozgató, erőteljesen kivitelezett masszázs fajta. Amikor valaki első alkalommal látogat el hozzám, célzott kérdések alkalmazásával egy kis állapotfelmérést végzek a masszázs megkezdését megelőzően. Ennek a célja a tapasztalt testi tünetek, fájdalmak, görcsök okának feltárása, és a kezelési terv felépítése. Az első svéd masszázs 9. kerületi kezelés során kiderül, milyen rendszerességgel előnyös a svédmasszázst alkalmazni azért, hogy a látható és érezhető változások bekövetkezzenek. Nagy örömmel ajánlom ezt a masszázst azoknak, akik stresszes életvitelt élnek meg, kevés idejük van saját magukra, esetleg aktív sportolók és a sportolás miatt testük fáradt, izmaik feszültek és kemények, illetve azok számára, akik a testmozgás hiányában szeretnék izmaikat megmozgatni, megdolgoztatni a svédmasszázs segítségével, valamint akik testében rengeteg a merevség, elegendő egy mozdulat és görcsbe rándul a testük, és persze olyan személyek számára is, akik nem vágynak másra, mint kiugrani a mókuskerékből pár óra erejéig és megpihentetni testüket. A svéd masszázs árak miatt érdeklődjön bizalommal!

Gyógymasszázs

gyógymasszázs Budapest területén a mechanoterápia kategóriába tehető. Egy roppant frissítő kezelés, a sportmasszázs egészségesek embereken is végezhető. A gyógymasszázs 9. kerület területén történő kezeléseket minden esetben egy profi, szakmabeli gyógymasszőr vagy gyógytornász kivitelezi. Ez a fajta masszázs Budapestterületén gyógyászati céllal, az orvos kérésére és előírásának teljesen megfelelve végzett masszázsforma, amelynek alapját a svédmasszázs folyamatai adják. A gyógymasszőr Budapesten a kezelés folyamán a megfelelő kimozgatásokat, továbbá mobilizációs technikákat alkalmaz. A gyógymasszázst a legtöbb esetben kiegészítő kezelés formájában rendelik. Remekül alkalmazható például a gyógytornát megelőzően az izomzat kilazítása miatt. A gyógymasszőr 9. kerület területén a vizsgálat során ismereteket szerez a bőr, a bőr alatti kötőszövet állapotáról és ezeknek megfelelően hajtja végre a kezelést. A gyógymasszázs árak miatt érdeklődjön bizalommal! 

Hegkezelés

A heg nem csak egy esztétikai gond az emberek számára. A nem kezelt hegek által kialakuló letapadások jelentős mozgásszervi és belső szervi betegségekhez is vezethetnek. Korlátozzák a mozgásunkat, emiatt leszűkítik az ízületek mozgásterjedelmét, valamint megbontják az izom egyensúlyát, ezáltal pedig változásokat idéznek elő a fiziológiás mozgásmintáinkban. Összességében nagy mértékben előidézhetik testünk deformálódását, korai rugalmatlanná válását, fáradását és az öregedését. A heggyógyulás hosszadalmas folyamata mentén az általam nyújtott hegkezelés Budapestterületén minden esetben komoly segítséget nyújtanak. Az általam nyújtott hegkezelés 9. kerület területén ugyanis hozzájárul ahhoz, hogy a létrejött heg minél eredményesebben betöltse az eredeti szövet funkcióját. Ezeknek a technikáknak hatalmas szerepük van a fájdalom csökkentése érdekében és az életminőség javításában is, ugyanis a kezelés elkerülése végett komoly problémákhoz vezethetnek a hegképződés folyamán kialakuló letapadások. A hegkezelés árak miatt érdeklődjön bizalommal!

Masszázs Budapest 9. kerületében, keressen bizalommal ha segítségre szorul!