Masszázs

Talpmasszázs

Talpmasszázs

Miért és mire jó a Talpmasszázs?

Egy tapasztalt  gyógyító azt mondta, hogy a talpmasszázzsal, még a halottat is fel lehet támasztani!

Akkor nincs más dolguk, mint hogy próbálják ki! Biztos vagyok benne, hogy rögtön elindulnak az öngyógyítási folyamatok a szervezetében már az első kezelés után.

Mi a talpmasszázs?

Röviden és egyszerűen a talp, a lábfej, valamint a boka környékének a masszírozása. A talpmasszírozás az energetika egyik speciális része.

A Talpmasszázs Lényege:

Az alkati gyengeségeket jóval a betegség megjelenése előtt előrejelezni lehet akár a talpon is! Egy helyesen kiválasztott  életmóddal és egy precízen és jól megválasztott terápiával mint például a talpmasszírozással elkerülhető a betegséggé fajulása.

A talp megfelelő zónáiból energiát közölve, a gyengélkedő szerveknek. Kíváló eredmények érhetőek el már kialakult problémák esetében is.

A talpon ugyanúgy, mint kézen, fejbőrön, fülön, orron, arcon, szemíriszen, ajkon, nyelven levetülnek szerveink. Ha egy szervünk legyengül, az jelzést továbbít felénk.

Ha a jelzéseket időben  felismerjük, valamilyen diagnosztikával akko, a gyenge szervnek energiát kell adnunk talpmasszírozással, az egyensúly csak így áll vissza.

Ha a jelzéseket nem vesszük észre, figyelmen kívül hagyjuk, a szervezet egy komolyabb  jelzéssel adja tudtunkra sérülését, gyengülését, ami nem más mint maga a betegség.

Szeretne gyorsan javulni, egészséges lenni?

Hívjon azonnal, Ne halogassa! Csak azért, hogy jól érezze magát ezen a Napon is!

Talpmasszázs Budapest területén. Nálam kedvező talpmasszázs árak várják.