Masszázs

Svéd masszázs

Svéd masszázs

Mit tartalmaz a svéd masszázs?

Nyugodt környezetben, kényelmes masszázságyon végzem amasszázst, amihez vegyszermentes sajtolással készült 100%-oskókuszolajat használok, melynek magas antioxidáns tartalmafeszessé, puhává varázsolja a bőrt, emellett nem tömíti el apórusokat, antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik. Azizmok tökéletes kilazításához egy speciális masszázsgépethasználok, mely képes a legmélyebb izomrétegekbe is eljutni. Akezelés során kiemelten figyelek a szresszpontokra, ahol azösszecsomósodott és letapadt izomköteget alaposan átgyúrom.

Svéd masszázs árak, Svéd Masszázs 9. kerület

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A Svéd masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzem. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarom. A vendég jellemzően speciális masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül.

A svéd masszázs a masszázs Európában az egyik legelterjedtebb masszázs fajta. Ez az alapja a gyógymasszázsnak és a sportmasszázsnak melyek a svéd masszázs fogásait használják. Svéd masszázs árak kedvezően.

Egy teljes testmasszázs egy órát tart, és heti két alkalomnál többször nem javasolt igénybe venni, mivel az túlmasszírozáshoz, fáradtsághoz, izomlázhoz vezethet.

Egyidejűleg általában valamely terület masszázsára kerül sor, amit részmasszázsnak nevezünk. Ezek közül első helyen a hátmasszázst említjük, mivel az a leggyakoribb kérés. A  félórás részmasszázsok akár napi gyakorisággal is adhatók. Svéd masszázs 9.kerület hogy jól érezze magát. Svéd masszázs árak felől érdeklődjön bizalommal.

Svéd masszázs, Svéd Masszázs árak , Svéd Masszázs 9. kerület.


Érdeklődjön bizalommal.

Nálam kedvező svéd masszázs árak várják. 

Svéd masszázs árak: 60 perc / 8.000 Ft   90 perc / 9.000 Ft