Masszázs

Manuálterápia

Manuálterápia

Mire jó a manuálterápia?

A manuálterápia a sérülések, gyulladások, degeneratívelváltozások esetén kialakuló izületi mozgásbeszűkülésekkezelésére szolgál. A mozgásrendszer visszafordíthatófunkciózavarainak felismerését és gyógyítását szolgálja,speciális diagnosztikai és terápiás fogásokkal.Mit tartalmaz?- Nyaki problémák kezelése- Vállfájdalom kezelése- Végtagfájdalmak golf, teniszkönyök- Hátfájás kezelése- Derékfájás lumbágó, isiászLágy népi csontkovács és masszőr Budapesten.

Manuálterápia árak, Manuálterápia 9 kerület


Manuálterápia, Manuálterápia árak, Manuálterápia 9 kerület

Manuálterápia árak! Több éves tapasztalattal! Hívjon!

Profi szakemberként számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetek. Manuálterápia árak, Manuálterápia 9 kerület

A mozgásszervrendszer visszafordítható funkciózavarainak felismerését és gyógyítását szolgálja, speciális diagnosztikai és terápiás fogásokkal. A diagnosztika magában foglalja az izmok, szalagok és a bőr reflexes reakcióinak, csakúgy mint az ízületi mechanika, az izomfunkció és koordináció vizsgálatát. A manuálterápia segítségével lokalizáljuk és analizáljuk a végtagi ízületek vagy a csigolyák területén kialakult mozgás funkciózavarokat. Ennek az analízisnek az alapján a különböző fogásokkal a fájdalomcsillapítást és a mobilizációt célozva dolgozunk.

Manuálterápiával az ízületeknél trakciót (húzás), transzlációs csúsztatást és lágy rész technikákat alkalmazunk. A trakció során az ízületet alkotó csontokat távolítjuk el kissé egymástól, ami egy ízületen belüli nyomáscsökkenéshez, lazuláshoz és fájdalomcsillapításhoz vezet. Ezzel egyidejűleg egy nyújtás jön létre az ízületi tokban és a szalagokban, ami a mozgathatóságot növeli. A transzlációs csúsztatás célja a fiziológiás ízületi játék helyreállítása. Emellett a lágy résztechnikák különböző lazító és nyújtó elemeivel az izomzat olyan mértékű megnyúlását érjük el, ami az új ízületi játékhoz igazodik.


Kedvező manuálterápia árak! Hívjon minket bizalommal!


Manuálterápia, Manuálterápia árak, Manuálterápia 9 kerület